ProNails Srbija
Imate pitanje? Pošaljite nam EMail ili nas pozovite na (015) 341-597.
ProNails Sabac Zgrada

Rreth Nesh

Holliday Company nga Sabac është tashmë 10 vjet përfaqësues i kompanisë belge Pronails (emri i ish: Professionails) në territorin e Serbisë dhe pothuajse vepron në adresën e re në moderne trajnimin Holliday Pronails dhe Cash & Carry qendër.

Cilësia dhe siguria janë prioriteti ynë kryesor. Ne e dimë që klientët tuaj kërkojnë pamje moderne, si dhe shërbim të shpejtë dhe të sigurt. Së bashku si profesionistët do të ju lejojnë për të dhënë klientëve tuaj më të mira të kujdesit duart, thonjtë dhe këmbët.

Ne ju ofrojmë trajnim më të mirë dhe mbështetje në përmirësimin e aftësitë tuaja si një stilist profesional gozhdë. Instruktorët tanë rregullisht të trajnuar dhe të zhvillojnë aftësitë e tyre janë prapa mbi 500 shoqëruesit kualifikuar. Mëso më shumë në lidhje me trajnimin, shikoni Si të bëhet një stilist gozhdë.

Udhë i vazhdueshëm i gazetave në mënyrë që të jetë dhe të qëndrojnë përpara e të tjerëve së bashku me ju. Ne u përpoq të bëjë revistë ndërkombëtare Pronails Naily Lajme të këtij viti vjen në gjuhën serbe, në mënyrë që ju në mënyrën më të mirë të mundshme më të ngushtë për të gjitha ngjarjet në botë Pronails. Kjo revistë gjysmë-vjetore është jashtë për sezonin pranverë-verë / vjeshtë-dimër dhe gjithmonë do të ju mbajë të informuar në lidhje me zhvillimet më të fundit dhe ngjyra aktuale për sezonin e ardhshëm.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve profesionale dhe efikase për kujdesin e duarve, thonjve dhe këmbët. Ata punojnë me shpejtësi, efikasitet dhe garantojnë rezultate të mira. Për ata që duan të përjetojnë përvojën Pronails në shtëpi ne kemi një linjë të re të produkteve për përdorim në shtëpi. Këto janë produkte 100% natyrale për kujdesin e thonjve, produkte efektive për pedikyr dhe koleksionet e zgjedhura për burrat.

Të gjitha produktet mund të blihen në Cash & Carry qendrën tonë, urdhërohet me telefon ose blerje online përmes faqes tonë. Të gjitha pako do të dorëzohen në adresën tuaj brenda 48 orëve.

Në këtë botë që po ndryshon shpejt, firmë Holliday, si një shpërndarës i përgjithshëm i Pronails në Serbi është garanci tuaj më të mirë për rritjen e numrit të

klientëve dhe një të ardhme të sigurt. Gjithmonë produkte të reja do të kënaqet dhe të mbajë klientët tuaj ekzistues, por edhe për të fituar zemrat e atyre të reja.

Le të jenë partnerë të besuar biznesit tuaj dhe të bëhet një nga shumë përdorues Pronails të!